Siste versjon av komplett dokumentasjon er fritt tilgjengelig på Digitale eller trykte utgaver av håndboken kan i sin helhet distribueres fritt til alle brukere av EPiServer CMS. Uansett hvilken håndbok du benytter vil fremgangsmåten være den samme.

  • Siste versjon av komplett dokumentasjon er fritt tilgjengelig på
  • Brukerveiledning for barnehagestillinger.no Registrering Åpne nettleseren din og gå til barnehagestillinger.no.
  • Oppe til høyre på siden klikker du på «Ny bruker».
  • Figuren er uavhengig av teknologivalg, og gir rom for lokale tilpasninger ut i fra hvilke løsninger skoleeier allerede har.
  • I denne veiledningen benytter vi personalhåndboken som eksempel.

5 Nytt utbrudd… 6 Nedtrekksmenyer… 6 Obligatoriske felt…

Mamut Open Services Mamut Kunnskapsserie Kom I Gang Med Mamut Online Survey

I denne veiledningen benytter vi personalhåndboken som eksempel. Alle rettigheter forbeholdt. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemerker eller registrerte varemerker for Nokia Corporation. Rollen som databehandler innebærer at vi behandler opplysninger på oppdrag fra den ansvarlige virksomheten (itfag.no).

https://windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcr100

Kilde må hver opplysning vedlikeholdes kun ett sted og det er lettere å sørge for korrekt og oppdatert informasjon. Generell Feide-arkitektur Den generelle Feide-arkitekturen hos skoleeier består av ett eller flere kildesystemer, et brukeradministrativt system og en lokal Feide-katalog.

Nye Feide Et Verktøy For Informasjonssikkerhet Og Personvern I Skolen

6 Velg tjeneste/register… Brukerveiledning.

Author

admin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *